Política

Almenys 8 turistes morts en un atac al museu i el Parlament de Tunis

El ministeri de l'Interior s'està verificant si els assaltants han pres ostatges, com asseguren alguns mitjans locals

Un diputat ha resultat ferit al parlament després de l'atac

Un atac al museu i el Parlament de Tunis hauria causat almenys 8 morts: set turistes i un tunisià, segons informa l'agència Reuters. Les primeres informacions, encara confuses, indiquen que tres suposats terroristes vestits amb uniformes militars han intentat assaltar el Parlament tunisià i després s'han refugiat en el museu nacional del Bardeo.

Les forces de seguretat tunisianes han encerclat el parlament i el museu, que comparteixen un mateix complexe, on s'han fet forts els atacants. Segons ha informat el ministeri de l'Interior s'està verificant si han pres ostatges, com asseguren alguns mitjans locals. Un diputat ha resultat ferit al parlament després de l'atac.

En les últimes setmanes, Tunis ha estat escenari d'un repunt de l'activitat gihadista, sobretot a la zona de Kasserine, fronterera amb Argèlia. Aquesta part del país es caracteritza pel seu paisatge muntanyós que utilitzen els radicals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia