Política

Els Trabucaires de Cardedeu, multats amb 6.000 euros

Llanos de Luna els sanciona, tot i que el jutjat ha ordenat l'arxivament del cas

La Delegació del Govern a Catalunya ha imposat una multa de 6.000 euros al secretari dels Trabucaires de Cardedeu, Manuel Álvarez, com a responsable del grup que va llançar unes salves davant de la casa del regidor del PP Jaime Gelada el 17 d'agost del 2014 al matí durant les festes, segons Europa Press.

En una resolució, la delegada del govern estatal, María de los Llanos de Luna, sosté que estan acreditats dos incompliments de les condicions del permís: “va permetre que una persona sense autorització d'armes intervingués en l'acte” i l'exigència de presència de la policia local durant tot el recorregut i tota l'actuació. En un comunicat, Álvarez destaca que la decisió arriba després que el jutjat hagi arxivat quatre cops la denúncia i considera que la delegació dóna la raó als trabucaires en el fet que “no van intimidar ni van apuntar el regidor del PP”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia