Política

L'exalcaldable de l'Entesa a Riells encapçalarà CiU

Jordi Palau, regidor des del 2003, relleva l'exbatlle Tarrida per “fer-ho diferent”

L'exalcaldable de l'Entesa per Riells i Viabrea Jordi Palau serà el cap de llista de CiU en les municipals del mes de maig. Palau és regidor des del 2003 i ja havia estat a CiU anys enrere. Ara torna a la federació nacionalista per rellevar Josep Manel Tarrida.

Palau es considera “independentista” i, juntament amb antics companys de l'Entesa, ha constituït el grup Nova Entesa, que anirà amb CiU. “El que no farem és criticar per criticar. Volem fer les coses d'una altra manera respecte a l'equip de govern [ERC i el PSC]”, diu Palau, de 56 anys i tècnic en cogeneració.

Regidor en dos grups

Palau ha estat regidor dotze anys, els quatre primers amb CiU i els vuit següents amb l'Entesa, vinculada a ICV-EUiA. Des del juny del 2011 fins al desembre del 2012, l'Entesa (2 regidors) va formar govern amb CiU (3 edils) i el PSC (1). El convergent Tarrida va ser el batlle un any i mig, fins a la moció de censura d'ERC (5 regidors) i el PSC.

Entre el 2003 i el 2007, Palau va ser edil de Governació i Esports amb Josep Ferrer (CiU) d'alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia