Política

Ballart farceix la llista del PSC a Terrassa d'independents

Només inclou tres dels regidors actuals: Melgares, Aguado i Vega, el nucli dur del final de l'era de Navarro

L'actual alcalde de Terrassa i candidat del PSC, Jordi Ballart, només compta amb tres dels regidors actuals al consistori –Lluïsa Melgares, Amadeu Aguado i Alfredo Vega– per al seu nou projecte polític i ha inclòs quatre independents als primers llocs de la llista. Es tracta de Rosa Maria Ribera, vinculada molts anys al Conservatori de Terrassa i al cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell; Maruja Rambla, presidenta de l'associació terrassenca d'ajuda i reinserció del toxicòman Alba; Noel Duque, president de l'associació de veïns i de l'esplai La Fàbrica de Can Tusell, i l'arquitecte Marc Armengol, fill del que va ser regidor del PSC a Matadepera, Jordi Armengol.

Ballart no ha inclòs els set actuals regidors restants en cap posició de la llista electoral que es va aprovar dijous al vespre. Això sí, els que queden entre el sisè i el vuitè lloc són el nucli dur de l'etapa final de l'era de Pere Navarro, juntament amb Carme Labòria, que ara és la número 2 de la candidatura d'ERC-MES. De l'antiga llista de Navarro del 2011 també sobreviu Núria Escudé, de l'entitat sardanista Amunt i Crits, mentre que l'històric Magí Cadevall tanca la candidatura.

La llista del PSC, que va ser aprovada gairebé per unanimitat per la militància, inclou sis persones independents més del total de 27 noms que la configuren. Es tracta de l'activista cultural Jordi Flores, conegut artísticament com a Dr. Flo (9); la presidenta del centre cultural andalús Nueva Carteya, Josefina Merino (10); la nedadora Cristina Rey (13); Eva Candela (16), del Casal de Sant Pere i vinculada al bàsquet; Sandra Gómez (24), i Miquel Caparrós (25), expresident del Terrassa FC.

Ballart va assegurar que la llista té “un clar esperit renovador, amb persones que representen la nova força del PSC i també amb presència d'independents”. A més, va assegurar que la candidatura, formada per onze dones i setze homes, que va qualificar de “guanyadora”, és representativa de tot el territori i de diversos sectors com ara els de l'educació, la cultura, el món social, empresarial, associatiu i juvenil. També va tenir paraules d'agraïment per la dedicació de les persones que no repeteixen en la candidatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa i Collboni acorden incrementar la taxa turística als creuers que fan escala a Barcelona

barcelona
política

Rull trasllada per carta a Illa el seu enuig sobre l’informe dels Mossos

barcelona
política

Montero defensa la gestió fiscal catalana amb solidaritat territorial

barcelona
estat espanyol

Isabel Perelló promet el càrrec com a presidenta del CGPJ i del Suprem

barcelona
guerra a gaza

Els EUA presenten càrrecs contra els principals líders de Hamàs

barcelona

Junts diu que Antifrau ha obert un expedient a l’Ajuntament

SANT FELIU DE GUÍXOLS
guerra a europa

Dimiteix el ministre d’Afers Estrangers ucraïnès

barcelona
guerra a europa

Almenys sis morts en un atac aeri rus contra Lviv, a la frontera amb Polònia

barcelona
Carles Motas López
Alcalde de Sant Feliu de Guíxols (Tots per Sant Feliu)

“Volem col·laborar amb qui ho vol. Si no, l’esforç és limitat”

Sant Feliu de Guíxols