Política

Sense oposició ni candidats a fer d'oposició

LLERS · L'alcalde, Carles Fortiana (CiU), únic candidat declarat, aspira a la reelecció per fer les millores que la situació econòmica no ha permès

“Han estat quatre anys durant els quals ens hem hagut de dedicar a mantenir els serveis sense poder gastar res en obres ni projectes”, diu Carles Fortiana, l'alcalde de Llers, (CiU), que afronta la reelecció per a un cinquè mandat conscient que la situació econòmica ha fet que hagin quedat coses pendents, que s'hauran de fer prioritàriament en el pròxim mandat: renovar serveis en algunes urbanitzacions, millorar una part del municipi com la zona esportiva. A més del context econòmic general, tant l'Estat com la Generalitat devien diners. “Ara l'Estat ha pagat, de la Generalitat ja queda poca cosa i podrem fer les millores necessàries. I agraeixo la paciència dels veïns pels treballs que no s'han pogut fer abans”, diu l'alcalde. Des d'un punt de vista polític, Fortiana admet que el mandat que s'acaba ha estat relativament tranquil: han governat sense oposició (el 2011 CiU es va quedar amb els nou escons del consistori). I també perquè no hi ha hagut grans dossiers sobre la taula, perquè la situació econòmica no ho ha permès. A hores d'ara no hi ha cap candidatura més per competir amb CiU a les municipals a Llers.

Carles Fortiana
CiU.
Alcalde i únic candidat declarat a Llers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia