Política

Mascort marca 4 eixos per al futur de Vilablareix

L'alcaldable d'ERC va presentar ahir la candidatura desgranant el camí per fer avançar el poble

Va fer valer la feina feta i va dir que cal continuar-la

L'actual alcalde de Vilablareix, i alcaldable d'ERC a les municipals, David Mascort, va presidir ahir la presentació de la candidatura dels republicans assenyalant els quatre eixos que, al seu entendre, han de marcar el futur de Vilablareix: amabilitat, formació, respecte i compromís. El candidat va dir en l'acte, celebrat a Can Gruart, que treballaran per garantir que vianants i bicicletes tinguin el mateix nivell de prioritat que els cotxes, que s'ampliarà la xarxa de carrils bici i es milloraran els parcs infantils i les places més enllà del que ja s'ha anat fent els últims quatre anys.

Pel que fa a la formació, va dir que cal integrar en un sol espai els diversos espais educatius, i va anunciar que ja hi ha acords amb la Generalitat en aquest sentit. Es mostra partidari de continuar i ampliar la política d'estendre l'ensenyament gratuït de l'anglès a tots els veïns, tinguin l'edat que tinguin, i continuar fent els cursos per a aturats, emprenedors i empreses. Va detallar, a més, la feina que s'ha fet en aquest sentit, a través de la qual, assegura, s'ha aconseguit trobar i crear llocs de treball per a desenes de persones.

Va proposar també “un poble respectuós”. En aquest sentit, creu que cal continuar la política de reducció de residus que ha estalviat “portar centenars de tones a l'abocador”. Proposa també ser especialment respectuosos amb els infants i la gent gran, i va dir que s'està treballant en nous projectes en aquest sentit.

Va expressar, també, el seu compromís i el de la seva candidatura per treballar per Catalunya “estirant i empenyent a l'hora d'aconseguir la independència del nostre país”.

A part d'aquests eixos, va assenyalar un cinquè punt, que és el compromís de continuar treballant per crear les sinergies per promoure la vida associativa a través, per exemple, de l'esport.

Al final de l'acte, Mascort va presentar les vint-i-cinc persones que integraran la llista, els sis primers de la qual –comptant també el mateix alcaldable– ja són actualment regidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia