El Bloc de Torrent denuncia les promeses incomplides del PP a mitjan legislatura

Bé que ho va denunciar el síndic portaveu del nacionalistes valencians davant el plenari i ara ho subratlla, després que l'alcaldessa de la localitat, la popular Mª José Catalá, haja tornat a prometre tant i tant en relació amb la construcció dels centres educatius que calen, les remodelacions necessàries a segons quines escoles, la potenciació de la filial de l'escola oficial d'idiomes i la radicació a Torrent de la Universitat Catòlica.

De les vint propostes i projectes estrela promesos per la primera regidora en campanya electoral, tan sols es troba en fase de licitació l'estació de control del trànsit; la resta sembla haver passat al calaix de l'oblit, tot i que el regidor d'Hisenda, García Campos, ha eixit a defendre el partit que representa dient que és a final de legislatura quan s'han de demanar comptes a l'equip de govern.

Sento Beguer, per la seua banda, ha respost públicament que més de mig període de govern cobert és temps més que suficient per a fer-ne una valoració de gestió i «s'observa que de tot el que es va dir en el seu dia, no hi ha més que una única cosa a mig fer».

Així doncs, res no se sap de les 5.000 vivendes que havien de construir-se, ni de l'hospital comarcal de Torrent o del centre d'innovació tecnològica que s'havia de construir al polígon industrial del Mas del Jutge. Tampoc no es té constància que s'hagen fet passos avant respecte al nou Palau de Justícia ni dels tres nous aparcaments anunciats. Ni tan sols han estat senyalitzades les noves parades de taxi o les dues depuradores que havien de tractar les aigües de les urbanitzacions i de les indústries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.