Política

CiU renova la confiança en Salas a Portbou

L'alcalde actual repetirà com a cap de llista i vol fer l'espai Walter Benjamin

Josep Lluís Salas, alcalde de Portbou des del 2011, tornarà a encapçalar la llista de CiU al municipi. El president comarcal de CDC a l'Alt Empordà, Ferran Roquer, va presentar aquest dimarts Salas com a alcaldable. Durant l'acte, es va posar l'accent en els projectes realitzats en l'actual mandat “malgrat les dificultats econòmiques dels darrers quatre anys heretades de l'anterior govern”. Ferran Roquer va remarcar el port de Portbou, “quan se'n va evitar la privatització”, i el “compliment del 65% dels compromisos marcats en el programa electoral”.

En la seva exposició, Josep Lluís Salas va avançar algunes de les propostes del programa de CiU pel mandat vinent, com l'obertura del pàrquing de la Riera, la construcció de l'espai Walter Benjamin en el termini de tres anys, “un projecte clau per al municipi que està encallat des de fa temps” o les millores en la neteja viària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia