Política

ANTONI MARÍN

CANDIDAT DE BRED@XXI-PM PER BREDA

“Les decisions municipals s'han d'explicar més als veïns”

És tècnic audiovisual i té 58 anys. Viu a Breda des del 1980. És aficionat al voleibol, a la jardineria i li agrada tenir cura de l'hort. També és conseller comarcal

joan sabater

“Hi ha molts matisos dins de la política. El que és interessant és posar-se d'acord entre diferents formacions i tirar coses endavant pel poble.” Partidari també d'un Ajuntament més obert, Antoni Marín encapçalarà per segon cop Bred@XXI-PM.

Com ha estat, el mandat?
A l'oposició et trobes una mica al marge. Si vols actuar, estàs limitat. Les decisions que van als plens ja estan preses per l'equip de govern. Tot i això, pots presentar mocions i fiscalitzar el que no veus bé.
Qui conforma la llista?
La majoria som independents, si bé hi ha persones que eren del PSC. Alguns joves que teníem han marxat a buscar feina. A Breda hi ha 258 veïns a l'atur. Sol·licitem l'adequació dels polígons, ja que les empreses prioritzen que estiguin ben comunicats.
També reivindiquen el camí de l'estació.
Ho demanem tots. El govern diu que no té diners. Hem de seguir burxant fins que s'aconsegueixi. No se'ns facilita l'accés a l'estació ni cap mitjà de comunicació per anar-hi.
I com veu el nucli antic?
S'haurien d'haver anat fent inversions al llarg dels anys. Si el centre històric estigués més en condicions seria un atractiu turístic molt important. La tendència comercial i l'entreteniment a Breda és reduït. La fira de l'Olla ha sigut un bon actiu.
Quina perspectiva té, dels comicis del maig?
És difícil de dir. Hi haurà 5 llistes. Per CiU, no es presenta Jordi Iglesias, que ha sigut alcalde 21 anys. I del nostre grup, potser el poble té complicat avaluar la feina que he fet.
Quin tarannà li agrada?
Falta un major procés participatiu, explicar més als veïns les decisions municipals, un Ajuntament més obert als ciutadans i a les entitats.
Falta certa renovació?
En el nostre nom, Breda acaba amb @ i les sigles romanes són el contrast: portar modernitat a un nucli amb molta història.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia