Política

L'oposició envia al calaix les inversions de Llensa

L'alcalde cristinenc els acusa de paralitzar el poble, i ells l'acusen de no cercar el consens

Ni la nau perquè assagin els castellers, projecte que l'alcalde de Santa Cristina, Josep Llensa, s'havia avingut a ajornar, ni la resta d'inversions previstes en el pla municipal per aquest any. Els grups de l'oposició al consistori (PSC, ERC i Emprenedors) van fer valer ahir al vespre la seva majoria en el ple per tombar l'aprovació definitiva del llistat, que Llensa ja no tornarà a refer abans de final de mandat. Van ser set vots contraris –fonamentats en el gest que l'alcalde no permetés la incorporació del nou edil del PSC el dia que el pla inversor es va aprovar inicialment– contra els només quatre afirmatius de CiU i el PP. La regidora de Cultura, Eva Claret, no va assistir a la sessió, probablement pel fet que la seva promesa d'aixecar la nau per a la colla havia estat la primera obra a caure de la llista. I el regidor d'Obres i Medi Ambient, Jordi Oriol, es va abstenir per mostrar el disgust amb la manca d'entesa del govern amb els altres partits.

Foc creuat preelectoral

Al marge de la nau, que els altres grups trobaven que calia encaixar millor enmig de la zona esportiva, les principals diferències raïen en l'aportació per adequar la piscina de Bell-lloc –que depèn dels propietaris de la urbanització– i la controvertida reparació del mur de l'escola, que volien abaratir. Van acusar Llensa de manca de diàleg, i l'alcalde, que els va retreure que paralitzen inversions, va argumentar que el projecte del mur està subvencionat per la Diputació i que si es modifica pot perdre's l'ajut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia