Política

Ignasi Sabater, cap de llista a Verges de la CUP-Junts Fem Poble

La nova candidatura de la CUP-Junts Fem Poble a Verges estarà liderada per Ignasi Sabater, professor de secundària, regidor en el mandat actual a la llista d'ERC i, des de fa més d'una dècada, intèrpret de Jesucrist en la processó del poble. Sabater competirà acompanyat d'una llista molt transversal que vol fer “de la participació i la pluralitat la nova manera d'entendre la política municipal”.

El grup aposta per una política de proximitat, per la necessitat de progrés social i per assolir la independència del país des del municipalisme. Aquests són els eixos principals que defineixen la nova candidatura, que des del primer moment ha nascut amb voluntat de “col·laboració i treball conjunt, pel poble i des del poble, de tots els regidors electes escollits, sigui quin sigui el resultat”. A més de la CUP, ERC presenta una llista que comandarà Susanna Mustera –per la retirada de l'alcaldessa, Marta Payeró– i CiU concorre als comicis amb Cosme Hugas com a alcaldable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia