Política

Compromís per Torrent mostra el suport als Interins

El candidat augura millors moments per a aquest col·lectiu tan punt es produïsca el canvi polític que hom espera

El candidat a l'alcaldia de Compromís per Torrent, Pau Alabajos, i el tècnic de Grup Muncipal de Compromís, Xavier Martí, han mantingut una reunió amb Consol Moncholí i Amparo Gil, representants de la Coordinadora d'Interins, per tal de conèixer la problemàtica a la qual s'enfronta el sector i mostrar el suport de la formació ecovalencianista a les seues reivindicacions.

En aquest sentit, Pau Alabajos s'ha referit al “nefast balanç que deixa María José Catalá en la Conselleria d'Educació, que únicament ha estat coneguda per haver posat en contra a tota la comunitat educativa, ja que només ha usat el càrrec com a promoció personal, de la mateixa manera que ho va fer amb l'Ajuntament de Torrent”.

Finalment, el candidat a l'Alcaldia per Compromís per Torrent ha manifestat el compromís de la seua formació amb les reivindicacions la Coordinadora d'Interins i s'ha mostrat confiat que “prompte Torrent serà un referent de consens, diàleg i estima per l'educació pública, al contrari de les imposicions privatitzadores i unilaterals que han sigut constants amb el govern del PP”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia