Política

Nodrida assistència en la presentació de Compromís per Torrent

Mònica Oltra i Pau Alabajos asseguraren que amb aquesta formació arribarà l'aire fresc a l'Ajuntament

El col·lectiu local de Compromís per Torrent va presentar ahir, dissabte 18 d'abril a l'Hort de Trenor, la seua candidatura local per a les eleccions municipals, que va comptar amb la participació de Mónica Oltra, candidata a la Presidència de la Generalitat per Compromís.

Una nodrida assistència de públic, va desbordar les previsions de l'organització i que va suposar que la majoria de la gent seguira l'acte dreta o asseguda en la gespa, on varen escoltar els discursos dels diferents candidats i candidates en un ambient distés.

Pau Alabajos, candidat de Compromís per Torrent a l'Alcaldia,es va mostrat orgullós de ser el representant d'un “equip amb tanta il·lusió i potència com el que tenim a Compromís per Torrent. Un equip de 35 valents que han decidit arromangar-se les mànigues i posar mans en farina per fer el seu poble millor”.

En aquest sentit, Alabajos ha expressat que l'objectiu de la candidatura que lidera és que “el proper 24 de maig obrim les portes de l'Ajuntament de bat a bat perquè entre una gran ventada d'aire fresc que s'emporte eixa olor de naftalina, de tancat, i que siga la ciutadania qui mane en sa casa”.

Per a portar a terme aquesta finalitat, el candidat de la formació ecovalencianista ha dibuixat tres eixos. En primer lloc, posar com a prioritat “rescatar les persones”, ja que “és inadmissible que l'actual govern s'haja gastat més d'un milió d'euros a l'any en festes o que l'Alcaldessa i tots els seus assessors nomenats a dit tinguen uns sous desmesurats mentre tenim més de deu mil desocupats a la nostra ciutat”.

En segon lloc, un altre eix de la candidatura de Compromís, segons ha exposat Alabajos, és el de la participació ciutadana, establint pressupostos participatius i acabar amb el model on “posem una papereta en l'urna cada quatre anys i després s'obliden de nosaltres”.

Finalment, el tercer eix que va exposar Alabajos va ser el de la Transparència, però una transparència real i al servei de la ciutadania, no una transparència que només serveix com a medalleta i buida de contingut, com de la que fa gala el govern del PP, per als qui transparència “significa pagar publicitat institucional, però on després ni tan sols una informació tan bàsica com el sou de l'Alcaldessa es pot trobar en la pàgina web de l'Ajuntament”.

Mónica Oltra per la seua banda, va començar ahir dissabte el seu parlament, exposant els eixos de la seua candidatura a la Presidència de la Generalitat, consistent amb un Pla d'Emergència Social per recuperar la dignitat ciutadana, combatre la societat neoliberal que volen imposar amb l'austericidi i elaborar un Pla de Xoc per la Regeneració Democràtica, que pose fi a tots els anys de saqueig i corrupció que s'han patit al País Valencià i que han estat un problema de “sistema no de persones concretes, perquè la corrupció s'ha instal·lat de tal manera en els governs del PP que no eren pomes podrides en el cistell, sinó que era el mateix cistell que estava podrit i, al mateix temps, podria les pomes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA
política

Torra i Borràs demanen que s’aixequi la suspensió de sou i feina als mossos investigats

barcelona

Els Bombers de Girona pendents de judici per l’1-0 demanen l’amnistia

GIRONA
bangladesh

El cap del Tribunal Suprem dimiteix davant les noves protestes

barcelona