Política

El Col·lectiu Soterranya organitza una passejada reivindicativa a Torrent

Hi participen la quasi totalitat de caps de llista que es presenten a les eleccions municipals

Sh'an denunciat els punts negres i s'ha demanat una ciutat sobre dues rodes

El Col·lectiu Soterranya que agrupa a persones sensibilitzades per la problemàtica de la bicicleta i el foment del seu ús a les ciutats, pobles i viles, va organitzar ahir dissabte 18 d'abril, una activitat pràctica per posar en valor la realitat de la bicicleta a aquesta localitat de l'Horta.

En acabant la xarradainicial que accentuava la necessitat del foment de la bicicleta a aquest poble pla de la comarca, els participants, caps de llista i membres de les candidatures d'Actua Torrent, Ciutadans, Guanyant Torrent, Partit Socialista i Unió Democràcia i Progrés, es van confondre entre el trànsit rodat de la localitat, a fi d'experimentar en primera persona el que suposa aquest sistema de transport.

Els components de Soterranya, dissenayern un circuït que abraçava la major part de la problemàtica torrentina, una ciutat que viu d'esquena a aquest sistema de transport, per molt que haja instal·lat punts de servei de bicicletes públiques.

La totalitat dels membres de candidatures que van participar ahir en aquesta activitat reivindicativa, es van comprometre a ser més sensibles a la mobilitat urbana i a la potenciació de la bicicleta com a mitjà pràctic de transport en aquesta localitat de l'Horta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia