Política

Torrent continua hui commemorant la República

La Casa de la Cultura albergarà l'estrena mundial del documental sobre l'Stanbrook

El dissabte es visqué una activitat cultural i festiva a la plaça de la Llibertat

Aquesta vesprada de dilluns 20 d'abril a les 19 hores, la Casa d ela Cultura de Torrent aprofitarà de contenidor a l'acte que ha estat organitzat per la Plataforma 14 d'abril per la Tercera República.

Es tracta de la projecció del documental “Una nau de silenci, un vaxell oblidat: l'Stambrook”, que estarà arrodonida amb una tertúlia en què intervindran la periodista Rosa Brines, l'editor Rafa Arnal, l'economista Laura Gasó i la presidenta de l'Associació Amics de l'Stanbrook, Empar Juan, tots ells, presentats pel professor Pasqual Moreno.

Aquesta activitat tanca el reguitzell d'actes que s'han desenvolupat durant el cap de setmana, consistents en una commemoració pública del 84è aniversari de la proclamació de la II República, la concentració al Cementiri de Paterna i a les fosses comunes del Cementiri General de València.

La Plataforma 14 d'abril per la Tercera República de Torrent la configuren els partits Alternativa Socialista, Esquerra Unida del País Valencià, Esquerra Republicana, Els Verds del País Valencià, Guanyant Torrent i el Partits Socialista del País Valencià- PSOE, als que s'han unit en aquesta ocasió el Col·lectiu d'Iniciatives Socials en Acció (Colisea) i el grup de teatre local, Cucurucú i la Banda Democràtica de Pedralba.

D'aquesta manera, aquesta Plataforma transverssal, ha pogut desenvolupar les activitats que han subratllat el fet que Torrent de l'Horta està per la República i ho ha posat de manifest amb l'activitat cultural i lúdica del dissabte en que es van llegir poemes, es van fer denúncies i reivindicacions i es comptà amb el parlament final de l'escriptor Alfons Cervera, que demanà viure en present l'esperit republicà, cada dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia