Política

Bel,

amb membres de la seva candidatura
Arenys de munt

Ximenis repeteix al capdavant de la llista de la CUP

El candidat de la CUP a Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis, aposta per tornar a ser la llista més votada i continuar les accions que van quedar “estroncades” amb la moció de censura que va encapçalar ERC. A l'acte de presentació de la candidatura, Ximenis va indicar com a objectius continuar “democratitzant” l'Ajuntament per obrir-lo a la participació real del poble i ser punt de referència de la lluita independentista de la nació catalana. “Volem reprendre la feina amb més força i amb noves propostes sorgides d'assemblees obertes i consultes als veïns”. Per aconseguir-ho, la CUP presenta una llista renovada amb Maria Ballester, Esther Sànchez, Núria Paituví i Jordi Córdoba entre els primers de la llista. Alguns dels candidats van destacar com a èxits assolits per la CUP durant el breu mandat la reducció del deute i també la municipalització d'alguns serveis.

redacció

Barcelona

Collboni fitxa Risto Mejide per a la seva campanya

El popular presentador televisiu i publicista Risto Mejide serà l'encarregat de donar forma al material de campanya del candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni. L'encàrrec, que es canalitzarà a través de l'empresa de Mejide Aftershare TV, inclou exclusivament el disseny dels suports publicitaris –el cap de campanya és i serà Carlos Prieto–, com ara els vídeos promocionals del cap de llista, que ja s'han començat a difondre a través de la xarxa. De fet, dos d'aquests ja porten la firma de Mejide. Amic personal de Collboni des de fa anys, aquesta serà la primera incursió del publicista en el camp de les campanyes polítiques. En un altre ordre de coses, el candidat socialista va prometre ahir que, si és escollit alcalde, ampliarà a 17.000 els beneficiaris de la renda mínima infantil, que ara reben 7.500 nens de la ciutat gràcies al pacte pressupostari entre el PSC i CiU.

F.E.

TORTOSA

Ferran Bel (CiU) fa 140 propostes per continuar governant

L'alcalde i candidat de CiU a Tortosa, Ferran Bel, va presentar ahir el programa electoral amb el qual es presenta als pròxims comicis municipals amb l'objectiu de liderar un tercer mandat a l'Ajuntament. Bel va assegurar que és un programa “ambiciós” però “realista”, fet des de l'experiència de la gestió dels últims vuit anys de govern.

El programa es divideix en catorze àrees amb un total de 140 propostes. Entre aquestes hi ha la rehabilitació del pont de l'Estat, la construcció de la piscina coberta, l'impuls de consultes populars a través del reglament de participació ciutadana, la transformació de la pista de Vinallop en un pavelló esportiu, o la rehabilitació integral del barri de Sant Jaume a través de la llei de barris. El programa, que té un format de llibreta, es repartirà avui, diada de Sant Jordi, entre els ciutadans.

Pel que fa al lema de la campanya de CiU, és Sumem per Tortosa.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia