Política

Compromís i Guanyant Torrent celebren el 25 d'abril per separat

Hi haurà dos actes en paral·lel en punts diferents del terme municipal malgrat els primers esforços per construir un acte unitari

Tot i els esforços haguts entre totes dues formacions que concorren a les eleccions municipals del 24 de maig, per realitzar un acte unitari en comú, han estat impossibles de cistalitzar en aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

Mentre Guanyant Torrent ha posat en marxa el Primer Aplec Valencianista al Centre Ambiental del Vedat, els membres i simpatitzants de Compromís, han convocat a la mateixa hora a una lectura d'aforismes de Fuster a la vora del carrer 25 d'abril, on a més, dipositaran unes corones de llorer.

La Plataforma Ciutadana per la seua banda, celebrarà un esmorzar de germanor i hi haurà lectura de poemes i parlaments amb actuació de Toni de l'Hostal i els Dolçainers d'Estrela Roja.

També han previst retre un homenatge a dues persones que van fer el seu traspàs fa temps, però que encara romanen en el pensament dels valencianistes torrentins. D'aquesta manera, les famílies d'Alfons Tudela i Gaetà Canuto recolliran el testimoniatge d'aquesta part de la societat torrentina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia