Política

Regidor per un mes

Josep López Garriga entra en el govern de Santa Susanna amb un retard de nou mesos

Substitueix l'edil de Cultura i Festes

Josep López Garriga finalment ho ha aconseguit i dilluns passat va ser nomenat regidor del govern de Santa Susanna, de CiU. La situació no seria notícia si no fos perquè el polític ha arribat al càrrec al cap de nou mesos que la seva antecessora, la regidora de Cultura, Festes i Joventut, Noèlia Hernández, plegués. A més, entrarà a formar part d'un equip encapçalat per un alcalde, Joan Campolier, que ha fet oficial que es presenta a la reelecció per una candidatura independent després que CiU el rebutgés com a cap de llista.

En aquest llarg període, el nou edil ha reclamat amb insistència poder ocupar el lloc que li corresponia per llei, però des del consistori se li donaven allargues o se li deia que hi havia un problema administratiu. Durant la seva presa de possessió, López Garriga no va estalviar crítiques a l'alcalde, a qui va dir que li havia perdut la confiança i que l'havia decebut. “Em fa content ser regidor, perquè encara que només sigui per un mes, s'ha fet justícia”, va explicar ahir. El regidor assenyala que la relació amb l'equip de govern, i especialment amb l'alcalde, és “una mica tensa” atès que, malgrat que participa en les reunions, no té una feina assignada. “Jo tinc molts projectes en cartera i els comento a l'alcalde, que sovint em diu que ja en parlarem”, declara. Entre aquests projectes, López Garriga parla de millorar la senyalització al municipi per facilitar l'accés a la zona turística o revifar el Museu de la Pagesia, “que està pràcticament mort”. Per la seva banda, l'alcalde va confirmar ahir l'entrada al govern del nou regidor. “No tenim previst fer cap canvi d'àrea en el consistori, perquè a hores d'ara ja està tot fet i allò que queda per fer passarà al nou mandat”, va destacar, i va precisar que l'arribada de l'edil “no ha de canviar res del funcionament en el consistori”. CiU va guanyar per àmplia majoria les eleccions del 2011, obtenint 8 dels 11 regidors electes. En aquest mandat li han plegat quatre edils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Òmnium lamenta la investidura d’Illa però reclama fugir de “retrets estèrils”

barcelona
GUERRA A EUROPA

Ucraïna afirma haver enfonsat un submarí rus a Crimea

BARCELONA
VENEÇUELA

Segona gran mobilització opositora contra la reelecció de Maduro

BARCELONA
REGNE UNIT

Creixen les protestes racistes a Anglaterra pels apunyalaments de Southport

BARCELONA
SOMÀLIA

Al Shabab reapareix a Mogadiscio amb un atemptat suïcida

BARCELONA
política

El PP insta els barons socialistes a “passar a l’acció” contra l’acord amb ERC

barcelona
política

Vilalta nega que ERC surti dividida de la consulta a les bases

barcelona
política

La CUP critica el pacte d’ERC i dubta que s’apliqui el canvi de model fiscal

barcelona
PRÒXIM ORIENT

Detencions a l’Iran per l'error que va permetre l’assassinat de Haniyeh

BARCELONA