Política

CiU vol una passarel·la sobre el Ter entre Celrà i Sant Julià de Ramis

Les candidatures dels dos municipis ho han afegit als seus programes electorals i volen impulsar-la el proper mandat

Els grups de CiU a Celrà i a Sant Julià de Ramis han incorporat en el programa electoral la creació d'una passarel·la per unir els dos municipis. El candidat de CiU a Celrà, David Mas, va explicar ahir que es tractaria d'una passarel·la per a vianants i ciclistes: “Facilitaria les comunicacions entre els dos pobles i es faria a la zona més estreta del congost del riu Ter, fins a sortir a l'altura del camí de Sant Jaume.” El benefici –pensa Mas– aniria més enllà del que obtindrien els dos municipis: “Permetria arribar a Sarrià de Ter i Girona (riba esquerra amunt) i a Medinyà, Cervià de Ter i Sant Jordi Desvalls (riba esquerra avall)”, i hi afegeix: “Una vegada es tornés a creuar el Ter per la passarel·la de Sobrànigues, es podria llavors remuntar per la riba dreta travessant les poblacions de Flaçà, Sant Joan de Mollet, Bordils i de nou Celrà.”

Per la seva banda, el candidat de CiU a Sant Julià de Ramis, Patrici Oliveras, va valorar els beneficis que tindria per als dos municipis des d'un punt de vista econòmic i d'infraestructures: “Es tracta de crear una via verda a la zona nord-est del Gironès que permeti desenvolupar el turisme actiu i sostenible, ja que aquesta via verda transcorreria quasi tot el recorregut en zona plana i permetria que els més petits de la casa també gaudissin del recorregut.”

Les dues candidatures es proposen encarregar el projecte a una enginyeria i, si guanyen les eleccions, buscaran finançament en l'àmbit europeu, a la Generalitat i la Diputació per tirar-lo endavant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia