Política

Trias: “Avui ens hi juguem molt”

L'alcalde de Barcelona i candidat de CiU a la reelecció desitja que la jornada electoral transcorri amb civisme i sense incidents

El dirigent convergent destaca que “totes” les eleccions són transcendents

L'alcalde de Barcelona i candidat de CiU a la reelecció, Xavier Trias, ha fet una crida a la participació a les eleccions municipals d'aquest diumenge, i ha volgut assenyalar que “els ajuntaments i la ciutat s'hi juguen molt” i ha donat “ànims a tots”.

Trias ha recordat que avui ja no es pot “fer propaganda ni demanar el vot”, encara que no ha dubtat a assenyalar que, “com sempre”, té “esperances” d'aconseguir un bon resultat en aquests comicis.

Xavier Trias ha canviat de col·legi electoral i ha votat en un de situat a la Via Augusta perquè la junta electoral ha canviat d'ubicació la mesa que li correspon, i ha comentat sobre això que l'anterior era per a ell “més pràctic”.

Trias ha expressat el seu desig que la jornada electoral d'avui transcorri amb civisme i sense incidents, com, ha dit, és habitual a Barcelona.

En resposta a les preguntes dels mitjans sobre la transcendència d'aquestes eleccions, el candidat a la reelecció al capdavant de l'ajuntament de la capital catalana ha dit: “Totes (les eleccions) són transcendents, però per a mi ho van ser més les anteriors (municipals)”, encara que ha insistit que avui “ens hi juguem molt tots”.

L'alcalde, que ha acudit acompanyat de la seva sogra i de la seva dona, ha esperat que votés una jove embarassada per fer-ho ell. Trias ha intercanviat unes paraules amb el president de la mesa sobre el dret i el deure de votar.

També amb els periodistes gràfics que envoltaven la mesa, als quals, amb el sobre ja en la ranura de l'urna, els ha dit: “Us miro a tots però hauré de votar, no?”, mentre esperava que acabessin de captar el moment.

La seva sogra i la seva dona no han volgut votar abans que l'alcalde, encara que aquest els ho ha proposat, i han esperat que sortís amb els periodistes per exercir el dret a vot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia