Política

Ada Colau obtindria 10-12 regidors i Trias, entre 9 i 11, segons el sondeig de TV3

El PSC patiria una davallada i aconseguiria entre 4 i 5, els mateixos que el PP, que ara en tenia 9, i Ciutadans, que entraria al consistori barceloní

ERC tindria entre 4 i 5 regidors, i la CUP entraria per primer cop a la capital catalana amb 3-4 regidors

Els alcaldes de Tarragona, Girona i Lleida es mantenen com els més votats, tot i que Àngel Ros perdria la majoria absoluta

L'alcaldable de Barcelona en Comú, Ada Colau,obtindria entre 10 i 12 regidors, i l'alcaldable de CiU, Xavier Trias,n'aconseguiria entre 9 i 11 (14 al 2011), segons el sondeig de TV3.

El PSC de Jaume Collboni obtindria entre 4 i 5 regidors (11 el 2011), els mateixos que el PP d'Alberto Fernández Díaz (en tenien 9) i Ciutadans, de Carina Mejías, que entraria per primera vegada al consistori barceloní.

La llista d'ERC encapçalada per Alfred Bosch obtindria entre 3 i 4 regidors (2 el 2011), els mateixos que la CUP, que entraria per primer cop a la ciutat de Barcelona.

Els alcaldes de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; Girona, Carles Puigdemont; i Lleida, Àngel Ros, es mantenen com els més votats, tot i que aquest darrer perdria la majoria absoluta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia