Política

El PSC guanya a Tremp, però pot perdre el govern

ERC esdevé la clau per formar govern. El gran creixement dels republicans els permetria sumar amb CiU, i desbancar del govern a l'històric alcalde socialista Víctor Orrit. El PSC es manté com a primera força.

Si les passades eleccions municipals, el PSC va aconseguir retenir l'alcaldia de Tremp va ser gràcies a un pacte amb l'únic regidor de Reagrupament. L'alcalde, Víctor Orrit, ha retrocedit aquesta nit en suports: ha perdut un centenar de vots i un regidor.

Suficients perquè l'oposició de CiU i ERC puguin arrabasar-li l'alcaldia. L'Ajuntament de Tremp és ara un joc a tres, perquè el PP, tampoc aquesta cop, no ha aconseguit representació i el regidor de Reagrupament es va passar a les files d'Orrit i ara no feia llista.

CiU ha perdut també suports, passant dels 955 als 875 vots, però es manté com a segona força amb el mateix nombre de regidors, cinc. La gran vencedora dels comicis ha estat Esquerra Republicana. La llista encapçalada per Maria Pilar Cases ha doblat els suports (622 vots) i ha aconseguit 3 regidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia