Política

Compromís per Torrent demana rescatar les persones com a prioritat

La Coalició agraeix la ciutadania, la confiança dipositada en les darreres eleccions

Compromís per Torrent ha obtingut 6.241 vots i 4 regidors a l'Ajuntament d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta (que n'haurien sigut 5 per només 38 vots més). A més, en les votacions a les Corts, Compromís arriba fins als 7.057 vots, que, sumats als 4.061 que va traure Podemos, mostra que l'espai ciutadà que vol unes polítiques alternatives al bipartidisme és la primera força a Torrent.

Compromís assegura ser l'única força amb representació a l'Ajuntament que puja en nombre de vots i regidors, aconseguint doblar el que ja era el seu millor resultat de la història. 

Per altra banda, el PP, si bé continua sent la força més votada, ha caigut al seu pitjor resultat des de 2003, mentre que el PSOE ha continuat perdent vots —més del 10% respecte a 2011— i registra el seu pitjor resultat de la història a Torrent. 

Aquesta constatació de fets els porta a afirmar que el poble torrentí ha demanat canvi. De la mateixa manera que les candidatures ciutadanes han triomfat a les ciutats de l'Estat, com puguen ser Barcelona, Madrid, la Corunya, Saragossa, la mateixa València amb Compromís, etc., Torrent també vol formar part d'aquesta nova política.

És per això que des de Compromís es senten legitimitats per ser el motor d'aquest canvi. Un canvi que ha quedat clar “que no pot consistir ni en la continuïtat ni en el retorn al passat. La vella manera de fer política ha quedat obsoleta”.

Per a Compromís per Torrent, el canvi ha de passar per posar les persones en el centre i que siguen la màxima prioritat de l'Ajuntament. Un govern participatiu i transparent, que rescate persones i que oferisca un horitzó de vida digna per a les persones. 

Un govern que siga valent i enfronte els reptes de la xacra de la desocupació que es pateix, del fracàs de les privatitzacions com la de l'aigua i que pose a Torrent com una ciutat educadora i amb la sanitat accessible que li correspon, amb l'escolarització infantil de 0 a 3 anys i l'hospital comarcal.

Un govern que siga aliat de la ciutadania, que la faça participar tots els dies d'aquests quatre anys de legislatura que comencen.

Així doncs, des de Compromís es fa una crida a tota la ciutadania i les organitzacions que compartisquen aquests valors per poder conformar entre tots i totes aquest govern que necessita Torrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.