Política

El PSOE de Bocairent valora positivament els resultats electorals

L'executiva local del PSPV-PSOE de Bocairent ha realitzat la següent valoració.

A la vista dels resultats de les eleccions municipals celebrades el diumenge 24 de maig, l'executiva local del PSPV-PSOE de Bocairent ha realitzat la següent valoració.

En primer lloc, vol fer públic el seu agraïment al poble de Bocairent per haver confiat en el projecte, fonamentalment a les persones que els han votat. Per tercera vegada consecutiva la llista del PSPV-PSOE ha estat la més votada en les eleccions municipals i afronta un tercer mandat, un fet sense precedents a Bocairent. El resultat és un revulsiu per a continuar treballant i tenir més motius per millorar el poble.

La felicitació del PSOE es fa extensible per a totes les persones que van votar en uns comicis amb una elevada participació i, fins i tot, per a aquells als qui no els va convèncer cap opció de les possibles i van preferir una abstenció crítica o el vot en blanc. Per això, «el reconeixement a tots els votants de Compromís, Partit Popular i Cercle Bocairent perquè tots ells desitgen el futur més òptim per a Bocairent».

El PSOE és l'únic partit, entre els que obtenen regidors a Bocairent, que aconsegueix més vots en les eleccions locals que en les autonòmiques, pràcticament el doble. Això és una mostra de la confiança dels veïns i les veïnes en unes persones i uns projectes més enllà d'unes sigles, la qual cosa els ompli de satisfacció i ens obliga a no defraudar-los. No obstant això, la segona majoria absoluta consecutiva aconseguida obliga a governar buscant el consens amb tots els grups polítics i el veïnat. «En l'actual moment polític és necessari que també nosaltres fem una reflexió profunda sobre tot el que s'ha fet i rectifiquem les errades comeses, tot i que buscant sempre l'interés general del poble per damunt dels interessos particulars».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Política

Boye: “S’estan donant cops de colze per veure qui fa la detenció”

barcelona
bangladesh

El govern xifra en 146 el nombre de morts en les protestes estudiantils

barcelona
veneçuela

Maduro assegura que farà respectar el resultat de les eleccions

barcelona
política

El PP acusa Sánchez de “comprar la butaca” d’Illa amb la “independència fiscal”

madrid
estats units

Harris ha recaptat ja 200 milions de dòlars i té 170.000 nous voluntaris

barcelona
iran

Khamenei ratifica Pezeshkian com a president

barcelona
àsia

El Japó, Corea del Sud i els EUA segellen una aliança de seguretat

barcelona
pròxim orient

Israel bombardeja posicions de Hezbol·là al sud i l’est del Líban

barcelona
política

“Si hi ha debat d’investidura, jo hi seré”

barcelona