Política

Mas demana concentrar en CDC el vot sobiranista del 27-S per assegurar “l'èxit del procés”

El president de la Generalitat diu que la seva formació se “l'ha jugada al 100%” i que és “l'única” que ha rebut querelles per haver posat les urnes”

En el primer consell nacional de CDC després de les municipals, Mas ha admès “decepció” pels resultats a Barcelona

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat que el vot sobiranista el 27-S es concentri en CDC per assegurar “l'èxit del procés”. Mas ha assegurat que el “vot útil” és per als que “per la via dels fets i no de les paraules se l'han jugada al 100%” i ha alertat que segons quin sigui el resultat “el procés pot quedar afeblit”. “No oblideu que de tots els que aixecaran la bandera una mica més alta si poden, no n'hi haurà ni un sol que tindrà querelles criminals per haver posat les urnes”, ha dit.

En el primer consell nacional de CDC després de les municipals, Mas ha admès “decepció” pels resultats a Barcelona. Ha dit també que CDC és la “més preparada” per aprofitar la recuperació econòmica.

Mas ha afirmat que el seu partit ha de “liderar el procés” i ha demanat que els vots sobiranistes es concentrin en CDC per evitar que el procés quedi “afeblit”. El president de la Generalitat i president de CDC, ha recordat que la seva formació ha estat “l'única que ha tingut querelles criminals per posar les urnes” el que demostra, segons Mas, que CDC “se l'ha jugada per la via dels fets i no de les paraules al 100%”.

D'altra banda, també ha assegurat que CDC està “especialment preparada” per gestionar les oportunitats que es presenten amb la recuperació econòmica i ha assegurat que durant el seu mandat, “en les pitjors condicions, amb retallades i ofegats financerament per l'estat espanyol”, s'ha posat l'accent social “més enllà del que l'havien posat alguns altres, que tenien més diners i que presumien més d'això”.

Xavier Trias ovacionat

CDC ha celebrat aquest dissabte el seu primer Consell Nacional després de les eleccions municipals. Mas ha admès “decepció” pels resultats del partit a Barcelona i el retrocés a l'àrea metropolitana i ha assegurat que “no s'explica què ha passat” a la capital catalana.

“A Barcelona s'ha fet molt bona feina”, li ha dit a Xavier Trias que seia entre els consellers i que ha rebut una càlida ovació amb tota la sala en peus. Malgrat tot, Artur Mas ha tret pit i ha assegurat que Convergència és “dura de pelar” perquè tot i les “condicions adverses” de les municipals n'ha sortit “més resistent”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.