Política

Lluís Amat assumeix l'alcaldia de la Vall d'en Bas oferint mà allargada

L'equip de Miquel Calm, que ha governat setze anys, s'absté

Lluís Amat (La Vall Plural-ERC) va ser investit ahir com a nou alcalde de la Vall d'en Bas amb els sis vots del seu partit i, a més, amb l'abstenció dels cinc regidors de CiU, un gest que va agrair al seu portaveu i alcalde dels últims 16 anys, Miquel Calm. Amat va agrair la feina feta pels equips de govern que l'han precedit, també la feina feta per la gent de la seva llista i a tots els qui van anar a votar. El nou alcalde, que posteriorment ja va presidir el seu primer acte ostentant el càrrec assistint a la festa de l'escola Verntallat, va allargar la mà als cinc regidors de l'oposició i es va comprometre a treballar amb humilitat i transparència i fomentant la participació de tots els veïns. “Volem ser propers, escoltar la gent i estar totalment compromesos amb l'Ajuntament”, hi va afegir.

Lluís Amat va llegir el poema El poble de Martí i Pol –un referent per a ell, segons va remarcar– i va recordar l'etimologia del mot política per fer una clara declaració d'intencions comprometent-se “a treballar pel bé comú, coneixent les necessitats dels veïns”. “Política ve de polis, que significa ciutat, d'on ve ciutadania i públic, que és treballar pel bé comú”, va sentenciar.

A la Vall d'en Bas, tots els regidors van prometre el càrrec per imperatiu legal en una primera ronda i, en una segona, tots també van llegir la proposta de l'AMI comprometent-se a donar suport al Parlament, al govern i al president sorgits del 27-S.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia