Política

Camps, de nou alcalde de Vidreres

La resta de forces polítiques reclamen voluntat de diàleg, consens i transparència al representant de CiU, que repeteix mandat, aquesta vegada amb majoria absoluta

Amb mostres d'agraïment –al seu equip i al poble que li ha fet confiança– i recalcant que no guarda dins seu ni la més petita espurna de ressentiment, el convergent Jordi Camps va ser proclamat ahir alcalde de Vidreres per nou vots, els vuit procedents de la majoria absoluta i un que li va atorgar Vidreres per Tothom-Entesa; els dos components de Progrés per Vidreres-PSC van donar suport al cap de llista Francesc Jesús Becerra i els dos de Vidreres Som Tots-ERC van optar per la papereta en blanc, ja que fins llavors Camps no s'havia posat en contacte amb la que havia estat formació aliada en l'anterior mandat, segons va explicar Eduard Adrobau. D'altra banda, la renúncia per incompatibilitat del treballador municipal Josep Antoni Bermúdez (Vidreres per Tothom), va permetre l'estrena com a regidora de la número dos de la llista, Elena Valverde.

En el torn d'intervencions, els representants de l'oposició van felicitar l'alcalde per la seva contundent victòria i li van demanar que sabés escoltar les propostes dels altres grups (Valverde), que estigués disposat a sumar i dur a terme una acció de govern amb el màxim de consens i transparència (Becerra) i que fos respectuós amb la pluralitat sorgida de les urnes (Adrobau). Camps es va presentar com un humil servidor del poble, va assegurar que tindria la mà allargada al diàleg i als acords i va fer una proclama a favor de la capacitat de Vidreres i la seva gent per superar les adversitats. L'alcalde i els dos edils d'ERC van prometre el càrrec posant-se a disposició del nou Parlament i del govern sorgit de les eleccions del 27 de setembre “per exercir l'autodeterminació del nostre poble i proclamar juntament amb totes les nostres institucions l'estat català, lliure i sobirà”.

Tinc sentiments d'agraïment al meu equip i al poble i no guardo cap mena de ressentiment
Jordi Camps
alcalde de vidreres


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia