Política

XAVIER SALA

ALCALDE DE CAMPRODON (JUNTS FEM CAMPRODON)

“Volem remar endavant”

El nou alcalde vol treballar per a tots i no el preocupen les reticències d'alguns pel canvi

Diu que vol promoure el turisme

El flamant alcalde de Camprodon ha de substituir en el càrrec la persona que l'ha ocupat durant els últims vint anys. Afirma en aquesta entrevista que, a ell, només el preocupa treballar per a tots els veïns i demana la col·laboració de tothom.

Primer dia a l'alcaldia. Ha estat dur?
Hi ha hagut moltes coses de què parlar, moltes coses per veure, molta feina per fer... Però tenim tota la il·lusió del món per anar aprenent coses i per anar treballant, sense presses però també sense pauses.
Els dies previs han fet el traspàs. Ha estat fàcil?
Diguem que correcte.
Quina oposició s'espera?
No ho sé. Ja s'anirà veient. De fet, no depèn de nosaltres. Tenim clar que a nosaltres ens correspon treballar per al poble.
Un canvi de govern després de tants anys amb el mateix color polític podria ser que no fos fàcil.
Entenc que hi pot haver reticències per part d'algunes persones, però el nostre govern no anirà contra ningú. Nosaltres volem remar endavant i esperem la col·laboració de la gent de l'oposició i de tot el poble.
Ja té a punt el cartipàs?
No, hi estem treballant. Cal tenir en compte que respondrà al pacte de govern que tenim amb +Camprodon-ERC. De moment, només puc avançar que ells tindran la primera tinència d'alcaldia.
En què començaran a treballar?
Som un poble turístic i des del primer moment ens hi posem per treballar fort per aquest tema, per millorar la promoció de Camprodon i per posar el poble al lloc que li pertoca quant als municipis turístics de Catalunya. A la vegada, centrarem els nostres primers esforços a fer de Camprodon un poble més acollidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia