Política

LLUÍS AMAT

ALCALDE DE LA VALL D'EN BAS (LA VALL PLURAL-AM)

“Vull ser un alcalde present, fàcil de trobar”

El nou alcalde afirma que vol ser una persona propera i accessible

Diu que el seu equip treballa en l'organització interna

Lluís Amat està vivint els seus primers dies com a alcalde de la Vall d'en Bas. Explica que, ara per ara, va recopilant informació per situar-se i va atenent les qüestions del dia a dia. Avança en aquesta entrevista quina serà la seva dedicació al càrrec.

Com estan essent els seus primers dies a l'alcaldia?
Ens anem situant.
En què es nota el canvi?
És aviat encara. Hem fet algunes reunions sobre temes concrets, hem rebut algunes informacions, però ens en falten moltes més, sobretot de projectes que ens hem trobat sobre la taula. Comptem molt amb els tècnics, que ja ens han anat explicant coses, però encara ens falta molt. No volem prendre decisions sense tenir els papers ben clars.
A part de posar-se al dia, en què treballen?
En coses del dia a dia. Cal prendre decisions en aquest àmbit, com per exemple el dia d'obertura de la piscina municipal. Per cert, l'obrim dissabte vinent, uns quants dies abans del que solia ser habitual fins ara. També hem pres altres decisions sobre cosetes que ha anat fent la brigada municipal d'obres.
I el cartipàs?
Estem treballant en l'organització interna. Aquesta setmana farem una presentació de tots els regidors als treballadors de l'Ajuntament. Els volem explicar el cartipàs abans d'aprovar-lo, com ens organitzarem, la periodicitat de les reunions.
Algun canvi important?
Sí, segurament el més important és que, a partir d'ara, celebrarem les sessions plenàries cada mes i no cada dos o tres mesos com en el mandat anterior. A part, tenim previst reunir cada setmana la comissió de govern. Buscarem també la manera que els veïns rebin sovint informacions de l'Ajuntament, i, en aquest sentit, aviat sabran què fa cada regidor i com posar-s'hi en contacte, etc.
Ja té clar quina serà la seva dedicació a l'alcaldia?
Sí, serà una dedicació exclusiva, però d'aquí a un mes aproximadament.
I el sou?
Cobraré el mateix que cobro ara per la meva feina. Sóc tècnic mitjà. Tinc clar que a l'Ajuntament hi sóc per treballar i no pas per guanyar diners. Vull ser un alcalde present, fàcil de trobar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia