Política

Mollerussa preveu la fi de la crisi i reforça Urbanisme

El nou cartipàs de l'Ajuntament unifica les àrees de Contractació i Urbanisme amb la previsió que hi haurà una forta inversió en els propers quatre anys

Es crea la regidoria de la Infància

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona (CiU), ha remodelat l'estructura del govern municipal per tal de fer front a quatre anys de mandat municipal en què podria canviar el cicle econòmic i per donar resposta a noves demandes socials i de participació ciutadana. Un dels canvis més significatius és la unificació de les àrees d'Urbanisme i Contractació. Durant l'anterior mandat aquestes àrees depenien de regidores diferents. A través d'un comunicat, l'alcalde ha explicat que aquestes àrees ara caminaran juntes, “ja que durant aquests propers quatre anys hi haurà una forta inversió i per això s'ha cregut convenient unificar-les”. Al capdavant d'aquesta àrea hi haurà la regidora Dolors Bargalló, que també serà tercera tinenta d'alcalde.

Un segon canvi en l'estructura municipal és la creació d'una regidoria d'Infància. L'assumirà el regidor Josep Lavin, el qual mantindrà també l'àrea de Benestar Social i Ciutadania i passarà a ser el responsable de l'àrea d'Atenció Externa i Serveis Municipals. Lavin serà el segon tinent d'alcalde. En el comunicat, Marc Solsona explica que la regidoria específica de la Infància “és una manera de reconèixer la importància dels diferents programes que es duen a terme a Mollerussa a favor de la Infància, els quals han valgut el reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància d'UNICEF des del 2012”.

El nou cartipàs tindrà també com a novetat la creació d'una àrea específica de Participació, de la qual en seran responsables les regidores Mónica Segués, Imma Casanella i Griselda Soteras.

L'alcalde, Marc Solsona, gestionarà directament des d'alcaldia l'àrea de Promoció Econòmica, així com Noves Tecnologies i Comunicació, i el primer tinent d'alcalde, Josep Simó, que renova com a cap de la maquinària municipal, coordinarà totes les àrees de l'Ajuntament. Pel que fa a l'àrea de Finances, serà el regidor Xavier Roure qui se'n farà càrrec. També serà el responsable de l'àrea d'Atenció Ciutadana i, per tant, serà l'encarregat de desenvolupar, implantar i desplegar l'oficina d'atenció a la ciutadania.

El govern tindrà dos regidors amb dedicació exclusiva, en lloc dels tres del mandat passat. Cobraran un sou brut de 1.650 euros per dotze pagues. Les dedicacions parcials passaran d'una a dues, amb un import de 1.050 euros bruts, també amb dotze pagues. Solsona, que ja té sou de l'administració pública com a diputat al Congrés, no cobra de l'Ajuntament.

LA FRASE

Amb la regidoria de la Infància es reconeix la importància dels diferents programes que es duen a terme a Mollerussa a favor d'aquest col·lectiu
Marc Solsona
alcalde de mollerussa


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

ERC porta als jutjats l’anònim rebut pels grups municipals de Tarragona sobre el contracte de la brossa

Tarragona
tribunals

Dispositiu per a la detenció de Puigdemont en una Ciutadella blindada, i pendents del jutjat

barcelona
veneçuela

Els EUA donen suport a la mediació de Colòmbia, el Brasil i Mèxic

barcelona
POLÍTICA

“He emprès el viatge de retorn des de l’exili”

barcelona
regne unit

La policia en alerta per aldarulls en centres d’immigració

barcelona
política

Puigdemont emprèn el retorn i serà rebut a Barcelona en un acte demà al matí

barcelona
política

Convocat per a demà a les 10 el ple d’investidura d’Illa

barcelona
estats units

El tàndem Harris-Walz s’estrena en la cursa per mantenir la Casa Blanca

barcelona
política

La investidura demà d’Illa, pendent de Puigdemont

barcelona