Política

Ferrer canvia la Diputació per Governació

L'exalcalde de Vilassar de Mar serà secretari general de Cooperació

Joaquim Ferrer ja no serà diputat provincial de CiU pel partit judicial de Mataró, al contrari del que s'havia comunicat inicialment, perquè passarà a ocupar la secretaria general de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals del Departament de Governació de la Generalitat. El nomenament es va fer oficial dimarts i ahir Ferrer va confirmar el nou càrrec, que l'obliga a renunciar a la plaça a la Diputació a favor de la suplent, la presidenta d'UDC de Vilassar de Mar. Ferrer es va mostrar satisfet amb el nomenament, que li permetrà, segons va destacar, “aplicar els coneixements adquirits en aquests anys també en el món de la cooperació no només a la demarcació de Barcelona, sinó també a la resta de Catalunya”.

L'exalcalde de Vilassar de Mar es considera “un afortunat” per formar part de l'equip que envoltarà la nova consellera, Meritxell Borràs. “Ser mereixedor de la confiança del president i del partit en aquest període fins a arribar al 27-S és una gran responsabilitat que assumeixo plenament”, va dir Ferrer, que a partir d'ara s'encarregarà de gestionar, entre d'altres, els fons Feder i el PUOSC.

L'exalcalde mantindrà l'acta de regidor a l'Ajuntament perquè creu que no hi ha incompatibilitat pel que fa al sou, perquè en el consistori cobra per assistència als plens i les comissions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.