Política

L'exportaveu del PSC durà Habitatge per l'Entesa, a Arbúcies

Toni Ronda és el tercer tinent d'alcalde d'un equip de govern amb dues novetats

L'equip de govern d'Arbúcies fa dimarts el ple extraordinari per aprovar les retribucions i les dedicacions. De moment, encapçalat pel batlle Pere Garriga, és segur que l'exportaveu del PSC, Toni Ronda, serà l'edil d'Urbanisme, àrea que ja dirigia, i a la qual afegirà Economia i Hisenda, i Habitatge.

Ronda, que serà el tercer tinent d'alcalde, ja formava part de l'equip de govern (set edils de l'Entesa i un del PSC) l'anterior mandat. El 24-M era el número 6 de l'Entesa, que va imposar-se per majoria absoluta (8 regidors de 13, i un 56% dels sufragis).

Del nou equip de govern, cal destacar l'entrada de Martí Pastells i Manel Serras en substitució d'Amàlia Delgado i Albert Mañé, respectivament. Pastells, cap del parc de bombers del poble, durà Governació, Mobilitat i Seguretat Ciutadana mentre que Serras es responsabilitzarà de Cultura, Comunicació i Gent Gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.