Política

L'ANC escalfa motors per a la Diada i el 27-S a Ventalló

Carme Forcadell, Eduardo Reyes, Albert Pont i Montserrat Carulla participen en un acte que vol “donar dades, mobilitzar, treure pors i convèncer indecisos”

L'Assemblea Nacional Catalana de l'Alt Empordà i l'ANC de Ventalló volen mobilitzar el màxim de catalans amb vista a la manifestació de l'11 de setembre a l'avinguda Meridiana de Barcelona i sobretot de les eleccions del 27 de setembre. I per això han organitzat pel pròxim 18 de juliol un acte que pretén “donar dades, mobilitzar, treure pors i convèncer indecisos”. Així ho explica Oriol Ferrer, de l'ANC de Ventalló, que confia que l'assistència de públic es repeteixi i s'arribi a les 400 persones que van ser a l'acte de l'any passat. De fet, hi va assistir gent arribada de tot Catalunya.

Els convidats a l'acte del dia 18 són d'excepció. Hi seran Carme Forcadell, expresidenta de l'ANC; Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis; Eduardo Reyes, de Súmate, i l'actriu Montserrat Carulla. Participaran en un debat que porta per títol Arguments per votar independència el pròxim 27-S i el dirigirà el director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo. Al final hi haurà un torn obert de preguntes i el públic podrà plantejar les qüestions que vulguin als convidats. Un dels objectius que s'ha marcat l'ANC és atraure a l'acte persones no convençudes o no interessades fins ara en el procés català i que el debat serveixi per “ajudar a mobilitzar el vot”. “La idea és que Albert Pont ens parli del que hem perdut econòmicament amb l'autonomia i el que guanyarem amb la independència, Eduardo Reyes es dirigirà a aquella gent que se sent espanyola i que no s'ha plantejat mai el tema de la independència, Montserrat Carulla pot atraure persones grans que tenen més por, i Carme Forcadell parlarà de la importància de la societat civil”, diu Ferrer.

Després del debat hi ha un sopar popular a l'aire lliure amb fideuada i botifarrada. Es poden comprar els tiquets a les botigues Ca la Lourdes, Carnisseria Roca i Bar El Teatret de Ventalló; a la xarcuteria Roca de l'Escala i a Tabacs Rimblas de Figueres. També hi haurà música amb Lo Xiquet de Joanot.

LA DATA

18.07.15
Al pavelló de Ventalló
es farà un debat i posteriorment un sopar, tot i que són dos actes independents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Crits i amenaces de famílies de Germans Sàbat al ple per l'escola bressol

girona
política

ERC avala el preacord per investir Illa que inclou recaptar tots els impostos

barcelona
regne unit

Sis candidats opten a succeir a Sunak al capdavant dels 'tories'

barcelona
guerra a europa

Rússia pren Vovche en el seu avanç a la regió ucraïnesa de Donetsk

barcelona
política

Màxima expectació i discreció, al PSC, el PSOE i a Moncloa

barcelona
estats units

Joe Biden vol canviar el Suprem perquè cap president estigui fora de la llei

barcelona
estat francès

El govern apunta a extremistes d’esquerra en el sabotatge a les línies del TGV

barcelona
guerra a europa

La intel·ligència militar ucraïnesa tomba la pàgina web del Banc Central de Rússia

barcelona
regne Unit

El ‘forat fiscal’ del Regne Unit supera els 26.700 milions d’euros

barcelona