Política

Arrimadas insta PSC i PP a sumar amb C's després d'un 27-S amb “molt en joc” 

La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat considera que és “una oportunitat única per tenir un govern sensat, amb les mans netes i per a tots els catalans”

La candidata de Ciutadans (C's) a les eleccions catalanes del 27-S, Inés Arrimadas, ha instat novament a PSC i PP de Catalunya a “sumar” després dels comicis i “donar suport” Ciutadans, “l'única alternativa de govern viable i sensata”, ja que “hi ha molt en joc” i s'han d'abandonar “pugnes partidistes”. 

“El 27-S és una oportunitat única per tenir un govern sensat, amb les mans netes i per a tots els catalans, ja que per primera vegada en 30 anys C's té l'oportunitat de guanyar les eleccions al nacionalisme”, ha dit Arrimadas en declaracions a la Ser. 

És per això que ha emplaçat a PSC i PP a “sumar després del 27-S” i ha instat Miquel Iceta i Xavier García Albiol a “donar suport Ciutadans”, perquè “és l'única alternativa de govern viable, sensata, moderada i que lidera totes les enquestes”. 

“Ens juguem molt, no estem per pugnes partidistes”, ha assegurat Arrimadas, que ha criticat que “Podem proposi un candidat a la presidència de la Generalitat que és independentista”, en al·lusió al cap de llista de Catalunya Sí que es pot, Lluís Rabell. 

D'una altra banda, Arrimadas ha considerat que Ciutadans “ha vingut per quedar-se i és l'única alternativa de govern regeneradora però sensata”, ja que “Espanya necessita reformes i C's és l'únic partit que pot aconseguir un canvi des de la centralitat política. Des dels extrems no s'aconseguirà canviar res”. 

Segons el seu parer, “no hi ha millor alternativa al separatisme que una Espanya que funcioni”: “Ciutadans té un projecte il·lusionant, amb propostes concretes i de reforma per a Catalunya i per a tot Espanya. C's proposa reformes que PP i PSOE mai s'han atrevit a dur a terme”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia