Política

Caram, Baños, Marchante i Puigcorbé parlen de les pensions en la Catalunya independent

Ara és l'hora llança un nou vídeo en què els protagonistes expliquen com s'imaginen vivint en aquest nou escenari i quines conseqüències tindria

La monja dominica Sor Lucía Caram, el periodista Antonio Baños, la periodista Karmele Marchante i l'actor i regidor d'ERC Juanjo Puigcorbé són els protagonistes d'un nou vídeo de la campanya Ara és l'hora en què conversen sobre el futur de les pensions en una Catalunya independent. Els protagonistes expliquen com s'imaginen vivint en aquest nou escenari i quines conseqüències tindria la independència.

Així doncs, Baños assenyala que si res no canvia, “les pensions estan en perill per a la seva generació”; mentre que Caram recalca que la unitat i la solidaritat són claus per a construir un nou país i es refereix a una Catalunya “germana i fraterna amb altres països i pobles”.

En la mateixa línia, Marchante recorda que Catalunya és un dels territoris “que més aporta i que menys rep” per part de l'Estat espanyol. De fet, Puigcorbé també insisteix en què és “deshonest dir que una Catalunya independent no garantiria les pensions” i dóna arguments en aquest sentit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia