Política

Salvador Cardús, Clara Ponsatí i Elisenda Paluzie se sumen a la candidatura de Junts pel Sí

La candidatura independentista suma tres noms reconeguts més per al 27-S

El sociòleg, escriptor i periodista Salvador Cardús; la professora de l'Institut d'Anàlisi Econòmica en el Consell Superior d'Investigacions Científiques, Clara Ponsatí i la doctora en Economia, Elisenda Paluzie s'han sumat a la candidatura de Junts pel Sí.

Cardús, Ponsatí i Paluzie s'han incorporat a la llista per Barcelona, segons ha informat Junts pel Sí aquest dissabte en un comunicat.

Cardús és membre del Consell Assessor de la Transició Nacional des del març del 2013, i durant la seva carrera ha participat en diverses jornades i conferències relacionades amb l'anàlisi del nacionalisme.

Clara Ponsatí és llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Barcelona i doctorada per la Universitat de Minnesota, i professora de l'Institut d'Anàlisi Econòmica al C.S.I.C, centre del qual va ser-ne la directora del 2006 al 2012. Ponsatí també és membre del consell acadèmic de la Barcelona Graduate School of Economics. Ha estat professora visitant a universitats estrangeres de Toronto, San Diego i a la Georgetown University.

Elisenda Paluzie és doctora en Economia per la Universitat de Barcelona i professora Titular de Teoria Econòmica a la mateixa facultat. Actualment, és la directora del Centre d'Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials (CAEPS). A més de la seva faceta com a docent, ha participat en investigacions, en la redacció i traducció de diferents publicacions i ha impartit diverses conferències.

Aquests nous candidats se sumen a les personalitats de diferents àmbits del país que formaran part de la llista Junts pel Sí, encapçalada per Raül Romeva, juntament amb els expresidents del Parlament de Catalunya Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert; l'entrenador Pep Guardiola, que tanca la candidatura de Barcelona; el filòsof Xavier Rubert de Ventós, l'actriu Sílvia Bel, l'escriptor Jaume Cabré, el periodista Miquel Calçada, l'atleta Núria Picas, l'investigador Pere-Joan Cardona, el jurista Carles Viver Pi-Sunyer, l'empresari Raimon Carrasco, la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català Isona Passola, l'actriu Montserrat Carulla i la cuinera Ada Parellada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona
israel

Dimiteix el cap de la unitat més gran de l’Exèrcit israelià pel fracàs del 7 d’octubre

barcelona
estats units

Harris confia a guanyar vot jove gràcies al suport de Taylor Swift

barcelona
política

El TSJC rebutja definitivament la recusació de Jové a Barrientos per criticar l’amnistia

barcelona
estat espanyol

El ministeri de l’Interior vol rebaixar a 0,2 la taxa màxima d’alcohol en sang

barcelona
estat espanyol

Ayuso anuncia una nova rebaixa fiscal a Madrid

barcelona
escòcia

Escòcia tancarà la seva única refineria de petroli en 2025

barcelona
política

Denuncien que el govern genera més de 262.000 d’euros sense autorització

Saus
guerra a europa

La Creu Roja confirma la mort de tres dels seus empleats en un atac a Donetsk

barcelona