Política

L'exdiputada del PP Àngels Olano se suma a les llistes d'Unió per al 27-S com independent

L'advocada va ser ponent de l'Estatut i va abandonar el 2012 el PP per les seves discrepàncies amb el partit

Àngels Olano, exdiputada del PP i ponent de l'Estatut, s'incorpora com independent a les llistes d'Unió per a les eleccions catalanes del 27 de setembre, han informat fonts d'UDC.  Olano se suma així als noms d'altres independents que concorreran a les eleccions del 27-S en les llistes d'Unió, com Martín Rodríguez Sol, Josep Antoni Barceló i Pilar Fernández Bozal.

Àngels Olano va abandonar el 2012 el PP per les seves discrepàncies amb el partit respecte a la necessitat de trobar una sortida consensuada i dialogada entre els governs de Catalunya i de l'Estat, va defensar que Catalunya pogués decidir el seu futur polític en una consulta i va participar en diversos actes de suport a la federació CiU.

Actualment, exerceix d'advocada en un despatx particular i s'incorpora a la llista d'Unió per Barcelona. 

Un altre independent que figura a la llista és Martín Rodríguez Sol, ex fiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ocupa el número dos de la llista d'Unió per Barcelona que encapçala Ramon Espadaler.

També Josep Antoni Barceló, històric dirigent de l'USOC que va rebre recentment la medalla al treball President Macià que concedeix la Generalitat per la seva contribució al desenvolupament del sindicalisme català, o l'exconsellera de Justícia Pilar Fernandez Bozal. 

Fonts socialcristianes han assenyalat que aquestes incorporacions “reforcen el projecte perquè recullen tota l'amplitud del programa d'Unió, no només el nacional, sinó també el programa econòmic i social del partit”. 

“No és una simple juxtaposició de noms de persones independents al servei d'una única idea, sinó de tot un projecte que pensa en el 27-S i, sobretot, més enllà, i que comparteixen no només l'eix nacional, sinó també els valors que defensa Unió, així com el seu programa socioeconòmic”, han afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia