Política

política

Espadaler demana més claredat en el programa de Junts pel Sí

El secretari general d'Unió i candidat del partit a les eleccions del 27-S, Ramon Espadaler, va exigir ahir a la candidatura Junts pel Sí que sigui més clara a l'hora de pronunciar-se sobre el seu programa electoral i, en el cas de guanyar els comicis, avanci quines serien les futuribles coalicions que faria i qui situaria al capdavant del govern català. “Els ciutadans tenen dret a saber què es farà amb el seu vot, si es faran les polítiques del tripartit o les de CDC, o si es farà president qui lidera la llista, el número quatre, el dos o el 43”, va manifestar el dirigent socialcristià, que no es va estar de dir que Junts pel Sí genera “incertesa” per al gros de l'electorat.

Espadaler, que va comparèixer davant els mitjans després de reunir-se amb el comitè electoral d'UDC, va reiterar que la formació aposta per l'estabilitat i la certesa, i va alertar dels perills que suposaria tornar a governar amb el programa dels vells tripartits –en relació amb les declaracions de membres de Junts pel Sí, com ara l'exdiputat del PSC Toni Comín, fetes en aquesta direcció–. “Una fusió entre Junts pel Sí i Catalunya Sí que es Pot, que va guanyant actius, deixaria Artur Mas i CDC totalment marginats”, hi va afegir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia