Política

política

Cruanyes, Sobrequés i Tubella, a la llista de Junts pel Sí

Més incorporacions a la llista de Junts pel Sí. Ahir va transcendir que s'hi van afegir l'advocat Josep Cruanyes, l'historiador Jaume Sobrequés i la catedràtica de comunicació Imma Tubella. Són els darrers noms d'una candidatura que encapçala l'exeurodiputat Raül Romeva i en què hi ha el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras.

Advocat i historiador, Cruanyes ha destacat com a portaveu de la Comissió de la Dignitat per la seva tasca en favor del retorn dels Papers de Salamanca, la documentació confiscada per la dictadura franquista a Catalunya.

Pel que fa a Tubella, és doctora en ciències socials i catedràtica de la Universitat Oberta de Catalunya, de la qual en va ser rectora.

Finalment, Sobrequés és catedràtic d'història de Catalunya i expolític. L'historiador va ser membre de la Comissió dels Vint, que es va encarregar de redactar l'Estatut d'Autonomia del 1979. Senador per Girona i diputat del PSC, també va ser rector de la Universitat Catalana d'Estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia