Política

Romeva assegura que serà ell qui participi en debats entre caps de llista

El número 1 de Junts pel Sí defensa que cada formació ha de poder enviar als debats la persona que cregui més pertinent

El número 1 de la llista de Junts pel Sí per al 27-S, Raül Romeva, ha assegurat aquest divendres que ell serà qui participi en els debats electorals entre els caps de llista de les diferents candidatures. L'exeurodiputat ecosocialista ha justificat que és “legítim” que cada formació política enviï als debats “a qui cregui més pertinent”.

Romeva obre la llista unitària independentista Junts pel Sí –que agrupa CDC, ERC, representants d'entitats sobiranistes i altres partits– en les pròximes eleccions catalanes, tot i que el candidat a la presidència de la Generalitat serà Artur Mas, que ocupa el quart lloc.

Preguntat en declaracions a EFE sobre qui de la seva llista participarà en els debats electorals entre candidats a la Generalitat, Romeva ha dit que “cada formació ha de poder enviar al candidat o la persona que consideri més rellevant en el debat i el context que consideri més rellevant”.

“Jo no li diré a ningú qui ha de fer què i qui ha de dir què. En aquest sentit, tothom sap que el cap de llista sóc jo i als debats que li toqui anar al cap de llista hi aniré jo”, ha explicat.

Per a l'exeurodiputat d'ICV, l'“avantatge” de la candidatura unitària és que té “tanta gent qualificada i preparada per poder parlar d'aquest compromís compartit i comú en el projecte que, en aquest sentit, serà una campanya molt plural”.

“Entenc que és legítim que cada formació política enviï als debats a qui cregui més pertinent i jo no seré qui decideixi qui ha d'anar als debats per part de cap altra formació política”, ha insistit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.