Política

política

Junts pel Sí descarta que les eleccions gregues afectin el 27-S

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, va assegurar ahir en declaracions a Efe que la possible coincidència de dates de les eleccions gregues amb les eleccions catalanes al setembre no ha de suposar “cap inconvenient”, i que la crisi grega demostra que les situacions “dificultoses” requereixen una resposta “democràtica”. El mateix Romeva va insistir que Grècia i Catalunya “són dues realitats completament diferents” i que no s'han de barrejar. “Es tracta de dos reptes molt diferents, i tots dos són importants i, diria, crucials”, va assenyalar. Pel cap de llista de Junts pel Sí, ”el que estem fent a Catalunya es pot percebre a Europa com una cosa que pot acabar sent una espècie de paradigma”.

Al seu torn, la secretaria d'ERC i número nou de Junts pel Sí, Marta Rovira, va alertar que “Europa té dos grans reptes”, i va coincidir amb Romeva alhora de considerar que no hi ha motius pels quals els comicis grecs “hagin d'influir en una cruïlla històrica com les eleccions del 27-S”.

Per part d'Unió, el seu portaveu adjunt al Congrés, Sánchez Llibre, va assenyalar que no sap si serà “bo o dolent”, però que el que els interessa és que Unió “jugui un paper important i obtingui un bon resultat” el 27-S.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia