Política

‘Una nova Catalunya per a tothom', l'eslògan de campanya de C's pel 27-S

El partit escollirà dimecres la nova executiva estatal amb Albert Rivera de president

Una nova Catalunya per a tothom és la frase que ha escollit Ciutadans com a eslògan per a la campanya electoral del 27-S que començarà el proper Onze de Setembre i a través de la qual pretenen convertir-se en alternativa de govern. La cap de llista, Inés Arrimadas, ha explicat que l'eslògan remarca el projecte de futur que el partit té per a tots els catalans sense excepció i sempre dins d'Espanya i de la UE. Arrimadas ha presentat la campanya al costat del president del partit, Albert Rivera, que combinarà durant quinze dies la tasca a Catalunya amb la preparació de la candidatura per a les generals. De moment, aquest proper dimecres C's escollirà una nova executiva per incorporar-hi persones de la resta de l'Estat.

“Una nova Catalunya perquè tenim un nu projecte de futur. Volem construir una alternativa política molt necessària sense treure Catalunya d'Espanya i de la UE. I volem que sigui per a tothom, perquè considerem que els darrers anys dels governs nacionalistes i separatistes només s'ha governat per a una part de la societat”, ha comentat Arrimadas. Els cartells que es podran veure a partir de l'Onze de Setembre mostraran la seva imatge o la del president del partit, Albert Rivera, acompanyats de l'eslògan i d'un cor tricolor, amb els colors de la senyera i les banderes espanyola i europea.

Rivera serà un dels reclams de la campanya. S'hi implicarà de forma directa per donar suport a la cap de llista, tot i les múltiples tasques que l'ocupen al partit i a Madrid. Per començar, aquest dimarts es reunirà l'actual executiva del partit per aprovar formalment la seva dissolució i la creació d'una nova executiva d'àmbit estatal. Els canvis introduïts recentment als estatuts del partit ja preveien un canvi en l'executiva, ja que inicialment només estava prevista per a Catalunya. Dimecres, previsiblement el consell general del partit acceptarà els canvis i la nova executiva d'àmbit estatal es reunirà la setmana que ve per primera vegada. Rivera no ha volgut avançar cap dels noms que s'incorporaran a la nova executiva que seguirà presidida per ell.

C's també té previst dos canvis de seu. Els dos per motius similars, apropar-se al centre i guanyar espai. A partir de l'1 de setembre, la seu de la Gran Via a Barcelona deixarà de ser la principal i el partit es traslladarà a una altra més gran al carrer Balmes. A Madrid faran una operació similar. “A Madrid tenim més de 5.000 afiliats i representants a l'Ajuntament i a la Comunitat”, ha recordat. A més, la de Madrid es convertirà en la seu nacional del partit, tot i que compartirà protagonisme amb la de Barcelona, segons ha explicat el mateix Rivera.

A l'octubre -abans de les eleccions generals- C's també completarà la resta d'executives territorials, inclosa la de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia