Política

Junts pel Sí amb accent social en la presentació a Lleida

Raül Romeva subratlla que “tot això va de justícia social” en l'arrencada de la campanya a les terres de Ponent

Sorpresa entre els organitzadors per la gran assistència de públic

L'acte de presentació de la candidatura de Junts per Sí a la demarcació de Lleida va superar les expectatives dels organitzadors, que van curt en l'espai habilitat en un lateral de l Seu Vella, el monument més emblemàtic de la capital de Ponent. A mig acte, amb els candidats lleidatans llençant ja els primers missatges de la precampanya des de l'entarimat, encara continuaven arribant públic. Alguns caminant, altres en cotxes que van omplir els aparcaments de la Seu Vella, i alguns fins i tot en bicicleta.

El missatge central el van reservar per a Raül Romeva. El cap de llista de Barcelona, que va ser qui més aplaudiment s va recollir en la seva arribada i que en acabat l'acte va haver de dedicar uns quants minuts a fotografiar-se amb alguns dels assistents com si es tractés d'una estrella del rock, va dedicar el seu discurs a engrescar els partidaris de culminar el procés d'independència amb una “onada d'il·lusió i compromí que s'anirà fent 'més i més gran” d'aquí al 27 de setembre. El candidat va llançar el repte d'arribar als 100.000 voluntaris inscrits a la candidatura (ara n'hi ha 42.000) per tal de fer “la candidatura més gran i més il·lusionant d'Europa” per tal de llançar al món “el missatge clar que aquí hi ha una candidatura que vol ser escoltada i malgrat que no li han deixat fins ara vol fer-ho de la manera més ferma i democràtica possible”.

Romeva també va posar l'accent més social en la presentació. Va afirmar que la independència té com a objectiu ”dotar la societat de totes les eines possibles per crear prosepritat i sobretot justícia social per a tots els ciutadans



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia