Política

El PP defensa que amb el 72% de participació es frenarà l'independentisme

Albiol, que s'ha reunit amb SCC, assegura que amb la mobilització de votants el 27-S “es desmuntarà el xiringuito dels independentistes”

Demana el suport dels votants d'esquerra que se senten catalans i espanyols i que ara són “traïts” pel PSC

El Partit Popular i Societat Civil Catalana (SCC), que s'han reunit aquest dimarts a la seu nacional dels populars catalans, han fet una crida a la mobilització el proper 27 de setembre per frenar les forces sobiranistes. Mentre que el candidat Xavier Garcia Albiol ha assegurat que “amb una participació del 72%, als independentistes se'ls desmunta el xiringuito”, Josep Ramon Bosch , president de SCC; augura que, si més del 75% dels electors van a votar, Junts pel Sí i la CUP no aconseguiran majoria absoluta.

En roda de premsa, Garcia Albiol ha retret al PSC que “traeixi” els votants d'esquerra que se senten catalans i espanyols, i els ha demanat el vot perquè considera que el 27-S no va d'ideologies ni de sigles.

De la mateixa manera, el president de Societat Civil Catalana ha negat el caràcter plebiscitari del 27S, però sí ha qualificat aquestes eleccions d'”importants”, per la qual cosa defensa mobilitzar a l'electorat que vol a Catalunya a Espanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia