Política

Compromís per Elx es lamenta la falta d'inversió per a la ciutat en els Pressuposts Generals

Han presentat esmenes per valor de més de 2,4 milions d'euros perquè s'abracen cinc projectes clau

Es demana igualment per enèsima vegada la tornada de la Dama d'Elx al Museu Municipal

Compromís per Elx considera que el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) 2016 és la constatació de la falta de voluntat política del Govern de Rajoy per a invertir en la demarcació d'Alacant i en concret a Elx.

En opinió d'aquest grup municipal, “es tracta per tant d'uns pressupostos insuficients per a pal·liar la retallada acumulada que ha patit la inversió en la comunitat i en la ciutat, que sumat a un finançament injust per part de l'estat, fa molt difícil millorar els serveis i la qualitat de vida dels il·licitans i il·licitanes.”

Compromís per Elx, a través del grup parlamentari mixt Compromís-Equo, ha presentat esmenes al projecte de Llei de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a 2016 en benefici del municipi per valor de 2,4 milions d'euros.

Les cinc esmenes presentades van des de pressupostar la cessió de la dama d'Elx al municipi, connectar ferroviàriament l'aeroport de l'Altet , crear una partida pressupostària per a la lluita contra el morrut roig, recuperar les ajudes que rebia el Misteri o reformar la línia de rodalies Alacant-Múrcia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.