Política

Joan Tardà, al Congrés: “El 27-S els donarem una puntada de peu al cul”

El diputat d'ERC assegura que la resposta social als pressupostos generals de l'Estat serà la Via Lliure del pròxim Onze de Setembre

El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha avisat que la resposta popular democràtica als pressupostos de l'Estat es veurà l'Onze de Setembre amb la mobilització a la Via Lliure i en les eleccions del 27 de setembre: “El 27-S votarem i els farem una puntada de peu al cul”. Així de contundent s'ha expressat el diputat republicà durant el debat del projecte de llei dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE).

Tardà ha assegurat que la resposta als pressupostos es veurà l'Onze de Setembre, que “serà una manera per fer-los veure que és inevitable que vulguem construir la nostra república catalana”. “Serà la resposta popular i democràtica als seus pressupostos que són l'últim cul de sac” perquè, ha afegit Tardà, “estem farts de les mentides”. “Ens diuen que hi ha un increment d'inversió, que tot i ser cert en xifres absolutes respecte a anys anteriors, els pressupostos segueixen ancorats en l'espoli social i econòmic”, ha afegit tot recordant que els catalans aporten el 20% del seu PIB però que se'ls retorna menys de l'11% del que han aportat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia