Política

El PSC acusa el PP d'actuar de forma “grollera i amb tics absolutistes”

El diputat socialista Francesc Vallès alerta que propostes com la reforma exprés del TC posen en perill “l'estabilitat institucional” de l'Estat

El PSOE lamenta que els populars “maltractin” les institucions per interessos electoralistes

El diputat del PSC i portaveu adjunt del Grup Socialista al Congrés, Francesc Vallès, ha acusat aquest dimecres el PP d'actuar de forma “grollera i amb tics absolutistes” per “intentar posar les institucions al servei del partit un cop més”.

Segons Vallès, mesures com la reforma exprés de la Llei del Tribunal Constitucional (TC) per suspendre les autoritats que incompleixin les seves resolucions “posa en risc l'estabilitat institucional”. “Nosaltres això no ho permetrem i farem tot el possible per impedir aquesta barbaritat del PP”, ha sentenciat.

En la mateixa línia, el portaveu del PSOE a la cambra espanyola, Antonio Hernando, ha alertat de la “barroera utilització” que el PP fa de les institucions i ho ha atribuït a interessos electoralistes.

En declaracions a la cadena Cuatro, el dirigent socialista ha lamentat la manca de “complexos” del PP i ha criticat la iniciativa dels populars. En la seva opinió, es pretén aprovar la reforma del TC a corre-cuita i sense intentar el més petit acostament amb la resta de formacions polítiques.

A més, ha advertit que si la iniciativa tira endavant suposarà un desprestigi per a l'alt tribunal.

“No hi ha dret que el PP estigui maltractant així a les institucions”, ha subratllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.