Política

El PPC crida el 'no' a mobilitzar-se el 27-S amb el lema 'Units guanyem. Plantem cara'

Albiol avisa que els independentistes segur que aniran a votar i demana “plantar cara als que volen trencar la convivència”

Proposa incloure una clàusula en el nou finançament que prohibeixi destinar els recursos a estructures d'estat

Amb el lema “Units guanyem. Plantem cara”, el PPC ha cridat aquest dilluns el ciutadans contraris a la independència a mobilitzar-se el 27-S. En una roda de premsa per presentar eslògan i cartell de campanya, el candidat del PPC a les eleccions al Parlament, Xavier Garcia Albiol, ha avisat que les enquestes demostren que els independentistes segur que aniran a votar, i ha demanat que ningú es quedi a casa el 27 de setembre i vagi a “plantar cara als que volen trencar la convivència entre Catalunya i la resta d'Espanya”. “Plantem cara a aquesta gent. Plantem cara als que parlen en nom de tots, com si tots fóssim independentistes”, ha reclamat.

Garcia Albiol ha aprofitat l'acte per proposar que el nou model de finançament inclogui una clàusula específica que concreti que els recursos que rebria Catalunya no es poden destinar a estructures d'estat ni a ambaixades, sinó que han de dedicar-se a hospitals, escoles i carreteres. El popular ha insistit que ell defensarà més recursos per a Catalunya i també s'ha mostrat partidari de reformar la Constitució, però ha avisat que s'ha de fer dintre de les “regles del joc”. “Res en aquesta vida és etern, i per tant, podem plantejar moltes coses sempre i quan estiguin dintre de les regles del joc”, ha dit.

Reclama a la Junta Electoral que prohibeixi a TV3 retransmetre la Via Lliure durant cinc hores

El PPC presentarà aquest dilluns un recurs davant la Junta Electoral perquè prohibeixi a TV3 retransmetre la Via Lliure durant cinc hores el proper Onze de Setembre. Al seu parer, aquesta informació s'hauria d'incloure dintre dels blocs electorals, ja que la manifestació l'organitza una entitat, ha dit, “que tothom sap que forma part d'una candidatura”, ha apuntat Garcia Albiol. El candidat ha acusat l'ANC de marcar les directrius del desplegament de la televisió pública catalana el proper Onze de Setembre, fent referència a un document publicat per la pàgina web El Confidencial. Segons Albiol, això es propi de països com Veneçuela.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.