Política

CDC avisa Morenés que és un “il·lús” si creu que “acovardirà” els catalans amb les seves “amenaces”

El portaveu convergent al Congrés, Pere Macias, apunta que avui li ha tocat al ministre espanyol de Defensa formular “l'amenaça del dia” contra Catalunya

El diputat assegura que aquest tipus de declaracions són un “pèssim camí”

El portaveu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Pere Macias, ha respost aquest dimarts al ministre espanyol de Defensa, Pedro Morenés, que no “acovardirà” els catalans amb les seves “amenaces”.

Macias s'ha referit així, en una roda de premsa al Congrés, a les declaracions de Morenés a RNE , en les quals el titular de Defensa ha garantit que les Forces Armades seran “absolutament respectuoses amb la llei i la Constitució” si es declara la independència de Catalunya després de les eleccions catalanes del 27S. El ministre ha assegurat, a més, que l'Exèrcit no haurà de jugar cap paper en el procés sobiranista català “si tothom compleix amb el seu deure”.

Per Macias, aquestes paraules “bàsicament consisteixen en formular l'amenaça del dia contra els catalans”. “Avui li ha tocat a Morenés ser el ministre de torn contra Catalunya, demà li pot tocar a un altre”, ha ironitzat. Al seu parer, però, aquest és un “pèssim camí” i ha deixat clar que Convergència “no desaprofitarà cap ocasió per denunciar-ho”.

“Si creu Morenés que ens acovardirem, és un il·lús”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia