Política

Arenys de Munt retorna l'aplec als peus del monument

Aquest diumenge tindrà lloc la trobada independentista a Can Jalpí

La recapta per pagar l'artista no avança

L'Ateneu Independentista d'Arenys de Munt ha organitzat per aquest diumenge el sisè aplec que té lloc al municipi des que es va fer la primera consulta a favor de l'autodeterminació. A diferència de l'edició anterior, en què els actes es van traslladar al centre del poble per celebrar els cinc anys de la primera consulta, la trobada retorna al seu lloc original al parc de Can Jalpí, on es va aixecar el Monument a la Independència. L'escultura de ferro que simbolitza les quatre barres amb l'estelada al capdamunt es va fer per commemorar el municipi bressol de les consultes que es van estendre arreu del país. Als peus del monument tindran lloc a partir de les onze del matí les activitats infantils i les recitacions que es faran abans del dinar popular. Segons el president de l'ateneu, Jaume Rossell, l'arrossada està prevista per a 250 persones. A la tarda tindran lloc els parlaments i l'homenatge que es farà a la cantant Núria Inglès i al mossèn activista i escriptor Josep Dalmau, que assistiran a l'acte. Inglès ja va ser a Arenys de Munt per interpretar l'himne de Catalunya en el segon aplec independentista.

Els actes es tancaran a la tarda però a la plaça de l'Ésglésia, on està previst un acte de Junts pel Sí amb la participació dels diputats Josep Rull, Montserrat Candini i Pere Aragonès. L'alcalde d'Arenys de Munt, Joan Rabasseda, clourà la jornada.

LA DATA

13/09/09
Va tenir lloc la primera consulta popular, a Arenys de Munt, a favor de l'autodeterminació


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia